O talnih oblogah

Vinilne talne obloge so prava izbira. Omogočijo vam rešitev za vse vaše prostore. Tako oblikovno kot cenovno posegajo v vse razrede.

Prednosti vinilnih talnih oblog:

  • idealne tako za prenovo prostorov kot tudi novogradnje
  • vzdržljive v vseh situacijah in imajo dolgo življenjsko dobo
  • enostavne za vzdrževanje,
  • omogoča visoko stopnjo higiene
  • najvišji certifikat glede izločanja emisij: A+. Enakega imajo Eko talne obloge
  • prijazne so do okolja. 100% se lahko reciklirajo. Pri izdelavi novih vinilnih talnih oblog pa se uporablja od 25 – 48% recikliranih materialov

Vinilne talne obloge delimo na: tehnične in dekorativne. Tehnične delimo še na homogene, heterogene, elektroprevodne in varnostne vinilne talne obloge.

Tehnične vinilne talne obloge POLYFLOR vam omogočajo estetski vidik živih barv in pisanih vzorcev. To so izredno robustne talne obloge, ki zagotavljajo vizualno prepričljivo in hkrati stroškovno učinkovito rešitev.

Dekorativne vinilne talne obloge KARNDEAN odpirajo nove dimenzije v ustvarjalnosti in oblikovanju tal. S kreativnim tiskom in tehniko vrezovanja površine, dajejo videz popolne avtentičnosti lesa, kamna ali kovine. Ponujajo vam neomejene možnosti pri individualizaciji vaših bivalnih ali poslovnih prostorov. Zaključne letve DÖLLKEN z letvijo EP60 v dizajnih vinilnih talnih oblog dodajo še tisto piko na i, ki vam potrdi pravo izbiro.

NOVO

Nakupi na obroke s karticami NLB in DINERS. Najmanjši obrok 50,00 €!

Ta stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem obiska strani soglašate z njihovo uporabo. Preberi več ...

Razumem
Piškotek je v računalništvu podatek o uporabniku, ki ga spletni brskalnik shrani na računalniku ali drugi elektronski napravi za možnost nadaljnje uporabe. Gre za informacije, ki se ob obisku posamezne spletne strani shranijo na posameznikov računalnik in so ob ponovnem obisku iste strani uporabljene za prepoznavanje, sledenje in zbiranje specifičnih informacij o internetnih uporabnikih, kot so npr. preference do določenih strani/vsebin ali nakupovalne navade na spletu.